Vi packar åt dig

Ju fler grejer man har desto besvärligare är det att flytta. Dels har man mer att ta ställning till, som: vad ska följa med mig till det nya och vad ska jag göra mig av med? Samt, i vilken av kategorierna sälj, ge bort och släng hamnar varje sak jag inte vill spara? Samt, hur ska varje sak som inte ska följa med mig komma till sin nya destination? Det är ett riktigt gissel och väldigt energikrävande. När man väl har bestämt sig för vilka saker som ska med till det nya hemmet så ska alla dessa saker sedan packas på korrekt vis. Ömtåliga saker ska slås in i skyddspapper och varje låda ska hålla ett visst viktmaximum så att de som sedan ska bära lådorna inte får problem.

Vill du ha hjälp med packning så ingår det bland våra tjänster. Vi förser dig också gärna med högkvalitativa flyttlådor.

Vi bär och transporterar

Nästa steg i flytten på själva flyttdagen är forslingen av sakerna från ditt gamla hem till det nya. Alla lådor och möbler ska bäras ut ur ditt hem och in i våra flyttfordon. De ska staplas och säkras och sedan köras till ditt nya hem på tryggt och smidigt vis. Låter du oss sköta den saken så kan du lita på att alla dina tillhörigheter är i trygga händer.

Vi magasinerar dina saker

Ibland finns det en lucka mellan det att man flyttar ut ur det ena och in i det andra. Det kan handla om några dagar eller veckor, eller hela år. I dessa fall erbjuder vi magasinering av dina saker. Våra magasin är försäkrade och en trygg plats för dina saker att vara på medan du är borta.

Vi sköter flyttstädningen

Välj en enda sak i hela flyttprocessen som du helst av allt slipper. Några kommer att säga att bära tunga saker men de allra flesta kommer att säga flyttstädningen. Flyttstädning är inte vilken städning som helst, den ska uppfylla specifika krav och kan reklameras om den inte lever upp till förväntningarna. När man väl har fått iväg sitt flyttlass och vill göra i ordning i sitt nya hem är det sista man önskar att gå in med dammvippa, skurhink och gummihandskar och städa rent i varje vrå av de rum man lämnar bakom sig. Låt oss sköta flyttstädningen så slipper du inte bara slitet utan kan också räkna med att städningen lever upp till mäklarförbundets höga standard.